luni, 21 decembrie 2015

Modele pentru unghii de Crăciun și Revelion



Modul în care arată mâinile și unghiile noastre spune multe despre noi. Iarna, pielea mâinilor tinde să se usuce mai repede, iar unghiile să se exfolieze, dacă nu sunt îngrijite și hidratate corect. Înainte de a îți face manichiura, aplică următorul tratament pentru unghii mai sănătoase: amestecă o lingură de ulei de măsline cu sucul de la o jumătate de lămâie, încălzește-le la foc mic și ține-le în amestec până acesta se răcește. La final, aplică cremă hidratantă. În acest fel, unghiile tale vor deveni mai puternice și vor fi pregătite de sărbătoare.

Tratamentul acesta este bine să îl aplici în fiecare seară, timp de două săptămâni, dacă ai unghiile exfoliate. Găsești aici mai multe astfel de tratamente pe care să le aplici dacă ai probleme cu unghiile.


Eu îți recomand câteva modele de manichiură dintre care poți alege pentru Crăciun și pentru petrecerea de Revelion. Alege să îți vopsești unghiile cu roșu și alb, verde, auriu sau argintiu, albastru sau negru fie printr-o manichiură french colorată cu modele de fulgi de zăpadă sau prin linii, buline sau desene specifice sărbătorilor de iarnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu