joi, 10 decembrie 2015

2 idei de make-up cu paiete pentru un Revelion glamour

Paietele și sclipiciul sunt folosite într-un mod creativ de designeri în prezentările lor de modă. Modelele sunt machiate artistic și arată senzațional. Femeile obișnuite se feresc însă de aceste două elemente de make-up, deoarece sunt mai pretențioase și necesită mai multă atenție și timp din partea lor. Iar timpul nu ne este aliat de fiecare dată, nu?

Machiajul simplu, minimalist cu paiete poate fi o alegere mișto pentru petrecerea de Revelion. Ochii îți vor fi scoși în evidență și vei avea un look strălucitor. Dacă nu ai idee pentru ce fel de machiaj să optezi în noaptea dintre ani, uite jos două idei simple, pe care le poți aplica. Eu sunt tentată să încerc prima variantă, mai ales că se potrivește cu rochia neagră aleasă.


Paiete argintii - aplică câteva paiete sub genele de jos folosind un adeziv special. Folosește tuș negru pentru pleoapa de sus și un ruj nude. Un machiaj simplu și de efect.

Paiete aurii - aplică paiete aurii pe pleoapa superioară și trasează o dungă cu un creion gri pe cea inferioară. Un gloss este ceea ce mai trebuie pentru un look memorabil.

Alte idei de make-up pentru noaptea de Revelion găsești în articolul de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu