joi, 21 ianuarie 2016

Rețete de măști naturale pentru tenul normal

Iată ce măști de față îți poți prepara acasă dacă ești fericita posesoare a unui ten normal, fără probleme:

- Mască de față cu tinctură de propolis (5 picături de tinctură de propolis, sucul de la jumătate de portocală, o lingură infuzie mușețel, o lingură infuzie de pelin, două linguri de miere) - se lasă să acționeze 30 minute și se clătește cu apă călduță.

- Mască de față cu ovăz și castravete (un sfert de castravete, o jumătate de cană de ovăz, un sfert de cană de lapte, puțin coriandru proaspăt) - pune toate ingredientele într-un blender și aplică apoi amestecul pe față. Lasă masca să acţioneze 20 de minute şi îndepărteaz-o cu apă călduţă.

- Mască de față cu lăptișor de matcă (2 linguri făină de secară, o fiolă de lăptișor de matcă, o linguriță ulei de măsline) - se lasă să acționeze 20 de minute și se clătește.

- Mască de față cu struguri (10 boabe mari de struguri, o lingură cu suc natural de mere, o lingură cu suc natural de portocale) - se zdrobesc boabele de struguri și se amestecă cu cele două sucuri naturale. Se aplică pe față, evitând zona ochilor. După 10 minute se îndepărtează cu apă rece. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu