joi, 24 martie 2016

Iată ce trebuie să ştii despre genele false înainte de a le aplica


Sper să vă ajut cu câteva detalii despre genele false, pentru că  am fost întrebată de o prietenă dacă le-am încercat vreodată şi dacă merită. Le folosesc doar la ocazii speciale pe cele de tip bandă. Sunt uşor de aplicat acasă şi i le-am recomandat şi ei tot pe acelea. Metoda lor de aplicare pas cu pas o găsiţi în articolul de aici.

Înainte de a aplica pentru prima dată gene false, este bine să ştiţi următoarele lucruri:
- atât genele false, cât şi adezivul trebuie să fie de calitate, pentru că te poţi trezi cu alergii sau iritaţii. Eu recomand genele false din păr natural, pentru că oferă un look mai natural.
- pentru a vedea dacă eşti alergică la lipici, este bine să faci un test: aplică pe o mică porţiune în zona tâmplei puţin adeziv şi aşteaptă câteva ore. Dacă zona nu s-a înroşit sau umflat, este în regulă.
- există 2 tipuri de adeziv: unul alb care devine transparent atunci când se usucă şi lipiciul care se face negru (ele pot fi mascate prin machiaj, după ce se usucă bine)
- genele false pot fi aplicate pentru câteva săptămâni sau doar pentru o zi (cele individuale rezistă mai mult, pe când cele de tip bandă trebuie îndepărtate înainte de culcare)
- nu este recomandat să îţi pui gene false dacă porţi lentile de contact, pentru că lipiciul atacă suprafaţa lentilelor
- dacă porţi ochelari, trebuie să ţii cont de ei şi să alegi cu grijă lungimea genelor, pentru că ele nu trebuie să atingă lentilele ochelarilor 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu