vineri, 17 iunie 2016

Hidratarea tenului pe timp de vară



Dragelor, dacă zilele trecute vă vorbeam despre cum să avem o detoxifiere sănătoasă a organismului, astăzi aş vrea să vorbim puţin despre cum să avem o hidratare sănătoasă a tenului, pielii noastre. 
Cum tot a sosit vara şi majoritatea dintre noi vrem să luam cu asalt marea, să ne bronzăm, nu trebuie uitat că pielea noastră necesită protecţie, hidratare.                  
De pildă, am găsit aici că  hidratarea are loc după  exfoliere. Se foloseşte o cremă neuleioasă, care poate intra uşor în piele. Indicat este să alegeţi crema care se potriveşte tenului. Hidratarea se face la tenul normal, tenul uscat are nevoie de hrănire şi calmare, iar cel gras de matifiere. Operaţiile de îngrijire ale tenului sunt în funcţie de fiecare tip de ten.                                              
Una dintre soluţii pentru o bună hidratare este masca din comerţ sau făcută acasă care se aplică pe suprafaţa tenului. Trebuie ţinut cont că această cremă este necesar a fi aleasă în funcţie de factorul de protecţie pe care îl are. În acest caz SPF- ul trebuie să fie de minimun 30.          
 Atenţie! Este bine de ştiut că unele creme oferă protecţie doar pentru razele UVB, nu şi pentru razele UVA. Se recomandă a se citi cu grijă eticheta cremei alese  pentru a putea fi folosită în scopul unei hidratări corecte şi sănătoase a pielii noastre.                                                           
Spor la distracţie şi să nu uitaţi de hidratarea pielii voastre.
Hugs J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu